CMP Metal

- Få styr på jernet!

Hvordan startede CMP Metal ?

CMP Metal blev startet af Charlie Magnus Plæhn i 2020.
Charlie er født i en familie af håndværkere og har altid elsket at bruge hænderne hvad end det var stål, biler, træ eller elektronik. 
Familien har altid sagt, at det eneste der har manglet i slænget af håndværkere, er en smed, så det lå lige til højrebenet.

Charlie er ikke bare smed, men har faktisk deltaget i DM i faget, så at sige CMP Metal huser en af landets bedste smede, er vidst ikke helt ved siden af.

Hvor er CMP Metal i dag ?

Her i 2024 er CMP Metal vokset en hel del og selvom Charlie stadig er eneste ejer, er der nu kommet en ekstra mand med ind over den daglige drift, nemlig Christian Høegh.

Christian har tidligere ejet en smedevirksomhed og med både en smede-uddannelse, industritekniker-uddannelse og en leder-uddannelse, kan vi roligt sige at Christian udfylder opgaven til fulde. Da Christian lukkede sin virksomhed ned, var det ganske naturligt at komme til CMP Metal og hjælpe med driften af virksomheden, som nu er i kraftig vækst.

CMP Metal i fremtiden ?

Det er svært at spå om fremtiden, men lad os sige det ganske kort:
CMP Metal er kommet for at blive og for at blive kendt af alle i faget.

Og ikke nok med at de fleste kunder er gengangere, har CMP Metal også efterhånden fået etableret sig og ligger nu blandt de anerkendte og velrenommerede smedevirksomheder på Amager og i København, hvilket betyder at vores mål om at træde ind som en af de store virksomheder i branchen, efterhånden er ved at gå i opfyldelse.

Hold øje med firmabilerne i de Københavnske gader og skulle du få lyst til at indgå samarbejde med CMP Metal, så kontakt os på knappen her under og lad os give en kop kaffe og snakke fremtidigt samarbejde.