CMP Metal

- Få styr på jernet!

Specialister i Corten-stål

Hos CMP Metal er vi mildest sagt specialister i Corten-stål, i hvert fald hvis du spørger os.

Vi har mange års erfaring i at lave cortenstål til både anlægsgartnere, kommuner, entreprenører og en smule private.
Vi har forholdsvis kort leveringstid og er leveringsdygtige i næsten alle størrelser og mængder af cortenstål.

På coverbilledet ser i f.eks et bed i størrelsen 6400 (6.4 meter!) x 750mm lavet i 8mm gods med ombukket kant, for optimal støtte.
Bedet er gravet 15cm ned i jorden, der er sat bundstøtter i sådan at det kunne nivelleres, så er der lagt trækrør til strøm, fyldt jord i og derefter plantet med fine træer for at give en flot naturlig afgrænsning fra haven og ned mod poolen.

Hvad er Corten-stål?

De “rigtige navn” er faktisk Cor-TEN og skal det nørdes endnu mere, så er betegnelsen “S355JOW”

Cortenstål er en ståltype der indeholder lidt kobber og derved danner sit eget beskyttelseslag af rust, for ikke at ruste. Skørt ikke?
Cortenstål nedbrydes cirka 8 gange langsommere end almindelige stål i havens omgivelser.
Når dette er sagt, betyder det ikke at cortenstål er unedbrydeligt, for det kan sagtens ruste væk, dog går det meget langsommere end normalt, så ingen grund til bekymring.

Hvorfor vælge Corten-stål?

Cortenstål giver, med sin rustne overflade, et rigtig flot udseende i haven.

Vi har rigtig mange kunder der ikke kender til Cortenstål og her er vi gode til at rådgive omkring brugen af dette og om det vil passe ind i haven hos den enkelte kunde.

Hos CMP Metal får du ikke bare en smed der laver Corten stål, du får en rådgivning der gør at du som kunde, lettere kan bestemme dig for, om det er noget du vil kaste dig ud i.

I modsætning til butikkerne, laver CMP Metal cortenstål i høj kvalitet og med noget længere levetid. Vi arbejdere mest i 4, 6 og 8mm materialetykkelse og kan lave dem i alle længder, radiusser og højder, alt efter dine ønsker.

Ønsker du et samarbejde med CMP Metal hvad angår Corten-stål, så tryk på knappen her og gå direkte til vore kontaktside.